Companie

Rezolvam provocarile cele mai mari ale clientilor privind ambalajele de unica folosinta.

PLATIN AMBALAJE

Povestea noastra

Noi suntem Platin Ambalaje si activam in Romania din anul 2014. Ne bucuram sa aducem un plus de valoare pe piata ambalajelor, prin oferirea unor produse de calitate superioara, provenite de la furnizori atent alesi. Acestia sunt selectati din tari precum Italia,Bulgaria, Turcia si Asia.

 Suntem prezenti si in afara granitelor tarii cu precadere in Cehia , Ungaria si Spania.

Cum am reusit in acesti ani sa cucerim piata autohtona? Prin seriozitate, diversitatea produselor si standardele ridicate pe care le mentinem in permanenta.

La baza Platin Ambalaje sta un colectiv tanar, generator de idei constructive, activ si implicat, ce are ca scop final satisfacerea nevoilor si a cerintelor clientilor in privinta produselor de unica folosinta si a ambalajelor HoReCa.

AVANTAJE COMPETITIVE

Ce ne diferentiaza

Ne bucuram cu gama noastra ce ajunge pana la 400 de produse, astfel ca este imposibil pentru un client sa nu gaseasca la noi exact ce are nevoie. Si chiar in cazul unor cerinte mai extravagante suntem deschisi sa gasim solutia corecta pentru fiecare colaborator. Acest tip de parteneriate conduc catre identificarea unui flux de solutii inovatoare de ambajale ce aduc beneficii de ambele parti.

Mai mult, prin proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii se asigura aplicarea unui ansamblu de actiuni ce are ca scop indeplinirea in totalitate a cerintelor stipulate in contractele cu beneficiarii.

In tot acest timp de cand am deschis portile companiei noastre, am elaborat si o marca inregistrata

SAFIR /25659/24.09.2015.

Misiune

Inca de la inceput, misiunea noastra a fost clara: sa ridicam standardele pe piata ambalajelor de unica folosinta. Si, cu mandrie sustinem ca pana acum nu ne-am abatut de la telul nostru.

Viziune

Ca in orice business, ne dorim sa oferim mai mult partenerilor nostri. De aceea, tintim spre inovatie si cresterea companiei, avand la baza pasiunea si o buna reputatie.

Valori

Valorile dupa care ne ghidam sunt simple dar, consideram noi, esentiale. Astfel, lucram intotdeauna cu responsabilitate, oferind flexibilitate si deschidere partenerilor nostri.